Leatt Manusi MTB 2.0 WindBlock V22 Rust

210 lei

În stoc


Sterge
Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 602209016-X Acest produs face parte din: ,

enzație de calitate superioară, blocarea vântului cu MicronGrip

Un favorit al călăreților pentru plimbările răcoroase!

Cusăturile FormFit pentru degete oferă un confort și o senzație superioară la ghidon în condiții de umezeală și uscăciune.

Palma MicronGrip oferă un profil super subțire și o aderență premium la ghidon, în timp ce partea superioară windblock vă protejează mâna de condițiile meteo reci. Protecția este oferită de o protecție 3D Brush Guard microinjectată pe zona degetelor mici și a articulațiilor.
Perfectă pentru acele plimbări pe vreme rece.

Informații suplimentare

Culoare

Marime Manusi

, ,

Brand

Leatt

Leatt este o companie care produce echipamente de protectie pentru sportivi, in special pentru cei implicati in motociclism, ciclism si schi. Compania a fost fondata in 2001 de catre Dr. Chris Leatt, un neurochirurg sud-african care a fost motivat sa creeze echipamente de protectie mai bune dupa ce un prieten apropiat a murit in urma unui accident de motociclism. Leatt este cunoscuta in special pentru neck brace de protectie pentru gat, care ajuta la prevenirea leziunilor la nivelul coloanei cervicale in cazul unui impact puternic sau a unei cazaturi. Compania produce si alte echipamente de protectie, inclusiv genunchiere, cotiere, piept si imbracaminte de protectie.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Leatt Manusi MTB 2.0 WindBlock V22 Rust”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Leatt Manusi MTB 2.0 WindBlock V22 Rust