Ne mutam intr-o locatie noua! Timp de cateva zile, comenzile online vor inregistra usoare intarzieri, dar va asiguram ca vom face tot posibilul sa procesam comenzile in ordinea primirii lor. Suntem entuziasmati sa va primim in noua noastra locatie si va asteptam cu drag! Va multumim pentru intelegere si rabdare!

CAUTI IDEI PENTRU UN CADOU INSPIRAT?

Nimic mai simplu. Ofera un VOUCHER CADOU.

Arati rudelor si prietenilor ca te gandesti la ei si in acelasi timp te asiguri ca primesc exact ceea ce isi doresc.

COMANDA AICI VOUCHER CADOU

1. Ce este Voucherul cadou?

Voucherul Cadou este un certificat de valoare emis de www.planetbike.ro si se poate rascumpara numai la www.planetbike.ro. Posesorul voucherului poate achita prin intermediul acestuia contravaloarea partiala sau totala a oricarui produs aflat la vanzare pe site-ul nostru

2. Cum pot cumpara Voucher Cadou?

Nimic mai simplu. Trimite-ne un email la comenzi@planetbike.ro cu intentia ta de cumparare. Voucherul poate avea orice valoare dorita de tine (minim 100 RON). Avand in vedere ca tu platesti vom avea nevoie de datele tale (persoana fizica sau juridica) pentru a putea emite documentele fiscale. De asemenea vom avea nevoie si de numele persoanei careia ii faci cadoul (voucherul este nominal). Voucherul va fi expediat prin curier sau pe email dupa finalizarea comenzii si achitarea contravalorii acestuia.

3. Cui pot trimite voucherele?

Voucherul cadou este cea mai simpla si eficienta metoda de a face cadouri minunate familiei si prietenilor.

Aceste vouchere pot fi achitionate si oferite in diferite situatii cum ar fi: oferirea de cadouri angajatilor unei companii, oferirea de cadouri cu ocazia unor evenimente precum casatoria, aniversare, sarbatorile de iarna, etc.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Tel: 0746.017.377
Email : comenzi@planetbike.ro

CATEGORII PRODUSE