Electrice

253Produse afisate
Vezi:
Filtre

Bicicleta electrica

Indiferent ca sunteti in cautare de o bicicleta electrica ebike, de componente e-bike, accesorii sau sau alte piese pentru ebike, la Planet Bike veti gasi toate produsele de care aveti nevoie.

O bicicleta electrica, sau un e-bike, nu este cu mult diferita de o bicicleta normala. Daca eliminati bateria si motorul veti constata ca totul se afla in acelasi loc si functioneaza in acelasi mod cum functioneaza in mod normal o bicicleta.

Cu toate acestea, o baterie si un motor va dau o mana de ajutor in plus, asistandu-va la pedalare pe drum sau in afara acestuia.

Sunt calitative bicicletele electrice?

Fiind produse de catre aceeasi producatori de biciclete, bicicletele electrice disponibile la vanzare la Planet Bike mentin standardele de calitate si siguranta detinute de catre bicicletele conventionale.

Motoarele sunt produse de catre alte firme (precum Bosch, Shimano, etc.) si apoi sunt montate pe biciclete, ca orice alta componenta.

Ce beneficii va ofera o bicicleta electrica?

  • eficienta la orice deplasare
  • accesibilitate ridicata la pedalat
  • O bicicleta electfrica este foarte usor de folosit
  • folosirea unei ebike creste semnificativ nivelul de activitate fizica pe care il veti face
  • reprezinta un mod de transport eco-friendly
  • costurile de intretinere sunt mici, iar in timp veti descoperi ca economisiti bani alegand un ebike

Cum functioneaza o bicicleta electrica ebike?

Toate bicicletele electrice moderne utilizeaza sisteme foarte asemanatoare pentru a oferi asistenta la pedalare. Acestea pot fi fie sub forma unui motor montat pe butuc, fie pe suportul pedalier. Senzorii inregistreaza momentul in care pedalele se rotesc, iar energia este furnizata de motoare.

Ce tipuri de biciclete electrice puteti gasi?

In functie de terenul pe care urmeaza sa va deplasati si de anumite functionalizati specifice, pe piata gasiti, in momentul de fata, biciclete electrice de munte, biciclete electrice fat bike, biciclete electrice de oras, ebike trekking, biciclete electrice de oras, biciclete ebike pliabile.

Cautati o bicicleta electrica?

La Planet Bike gasiti o gama varianta de biciclete electrice, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Fie ca sunt biciclete Full Suspension sau Hardtail, bicicletele electrice disponibile in stoc sunt ideale atunci cand doriti sa mergeti mai departe, cu mai putin efort.

Bicicleta electrica MTB este o optiune optima daca iubiti pedalatul pe terenuri accidentate de munte. Aceasta are ca scop să faca acea catarare tehnica mult mai usor de realizat, acel drum lung, mult mai putin obositor si este, in acelasi timp, mult mai distractiva.

Bicicletele electrice de oras nu sunt la fel de puternice ca cele MBT, dar va ofera posibilitatea sa profitati de drumetiile prin natura, sau sa faceti drumuri lungi, cu mult mai multa usurinta, fara a ajunge obositi la destinatie.

Piese biciclete electrice | Accesorii biciclete electrice

La Planet Bike gasiti inclusivi piese pentru biciclete electrice. De la piese ebike pentru motor, frane pentru biciclete electrice, accesorii pentru ebike, baterii sau charger ebike, piesele disponibile sunt de la producatori renumiti precum Bosch, Schimano, Miche, samd

Baterie bicicleta electrica

Poate una dintre cele mai importante componente la o ebike este bateria.

Autonomia bateriei este unul dintre cele mai importante criterii atunci cand alegeti o bicicleta electrica si trebuie aleasa si in functie de cat mergeti, dar nu uitati ca aceasta depinde si de greutatea ciclistului, de teren, temperatura si vant.

Cautati bicicleta electrica dama? Doriti o bicicleta electrica pentru barbati?

Contactati-ne pentru a va oferi bicicleta perfecta pentru dumneavoastra!

CATEGORII PRODUSE