Ne mutam intr-o locatie noua! Timp de cateva zile, comenzile online vor inregistra usoare intarzieri, dar va asiguram ca vom face tot posibilul sa procesam comenzile in ordinea primirii lor. Suntem entuziasmati sa va primim in noua noastra locatie si va asteptam cu drag! Va multumim pentru intelegere si rabdare!

Scaune Copii Biciclete

43Produse afisate
Vezi:
Filtre

Scaun bicicleta copii

Luati-i si pe copii la plimbare, instaland un scaun de bicicleta pentru copii! Fixat cu usurinta de tubul de sa, de tija ghidonului, sau in spate, un scaun de bicicleta pentru copii va va permite sa impartasiti entuziasmul cu copilul dvs, si il va face pe acesta sa indrageasca ciclismul, inca de la o varsta foarte frageda.

Tipuri de scaune de bicicleta pentru copii

Scaun bicicleta copii spate

Scaunele de bicicleta pentru spate se fixeaza fie pe suportul de bagaje din spate, fie pe direct pe cadrul bicicletei. Acestea sunt fabricate dintr-un plastic turnat si rezistent, au partile laterale ridicate si suporturi pentru picioare, astfel incat copilul dvs sa fie protejat in caz de accident. Sunt confortabile si sigure pentru copii.

Scaun bicicleta copii fata

Scaunele pentru copii montate in fata sunt mai mici decat cele de spate si sunt de 2 tipuri:

  • scaunele pentru copiii mici, au spatar, parti laterale si suporturi de picioare
  • scaunele de bicicleta pentru copiii mai mari au un design minimalist, nu au spatar, nu au parti laterale, dar au suporturi simple de picioare

Acest tip de scaun este indicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani, cu o greutate de pana la 22 kg si ofera o experienta de neegalat, copilul avand vizibilitate completa asupra traseului pe care rulati.

Comparativ cu scaunul de bicicleta pentru copii montat in spate, unde copilul este protejat de vant, aceste scaune pentru copii de bicicleta nu-i protejeaza pe acestia de vant. Puteti achizitiona suplimentar o viziera, daca doriti.

Unele modele de scaune pentru copii care se monetaza in fata sunt doar pentru bicicletele de munte, altele sunt si pentru bicicletele electrice sau de oras. Descoperiti modelele pe site!

Scaun de bicicleta pentru copii cu pozitie fixa

Montate fie in fata, fie in spate, scaunele de bicicleta  pentru copii cu pozitie fixa sunt cel mai comun tip de scaune de bicicleta pentru copii. Aceste scaune de bicicleta neinclinate dispun de un ham complet pentru a va mentine copilul confortabil si la locul lui. Sunt usor de montat si sigure de utilizat, garantand un confort total copilului dvs.

Scaun bicicleta pentru copii reglabil

Montat in spatele bicicletei acest tip de scaun ofera posibilitatea de a regla pozitia copilului in scaun. Este prevazut cu parti laterale si suporturi de picioare pentru a oferi confort maxim coopilului dvs.

Un scaun pentru copii va schimba cu totul modul in care pedalati. O greutate superioara nu este de neglijat. Asigurati-va in plus ca al dumneavoastra copil este prins bine in centurile de siguranta si ca folositi casca de protectie, atat dumneavoastra cat si copilul dumneavoastra. Acordati o atentie deosebita si picioarelor pentru ca nu cumva acestea sa intre intre spite.

Cum alegeti un scaun bicicleta copii potrivit?

Gasiti un scaun pentru bicicleta care sa se potriveasca copilului, dar si stilului dvs de mers si bicicletei pe care o aveti.

In magazinul nostru gasiti sa cumparati scaun bicicleta copii precum si accesorii pentru acesta. Nu ratati nicio experienta alaturi de el si achizitionati scaunul potrivit pentru copilul dumneavoastra.

CATEGORII PRODUSE