Casti MTB Full-Face

63Produse afisate
Vezi:
Filtre

Casca bicicleta MTB Full Face

Este adevarat ca majoritatea ciclistilor montani prefera sa poarte o casca de bicicleta open face, deoarece poate fi mai confortabila decat o casca integrala, dar casca de bicicleta open face ofera mai putina protectie comparativ cu cea full face.

Iar daca sunteti pasionati de viteza, faceti coborari dificile cu bicicleta, participati la curse enduro, sunteti un ciclist de bike park, o casca completa MTB este un must have pentru a va pastra capul in siguranta.

Casca bicicleta MTB open face sau completa?

Nu exista nicio indoiala ca o casca full face este mai sigura decat orice alt tip de casca de bicicleta, chiar si decat una open face. Protectiile suplimentare (pentru barbie, spatele capului, viziera) sunt cateva plusuri care merita luate in considerare daca faceti coborari dificile pe munte. Si nu mai insistam asupra faptului ca pentru a participa la orice cursa de ciclism montan, la orice cursa enduro, o casca full face este o piesa obligatorie. Enduro implica mersul la mare viteza in urcare si coborare si, prin urmare, casca completa de MTB este obligatorie pentru a obtine un nivel optim de siguranta.

In ceea ce priveste ventilatia, cele mai avansate casti bicicleta MTB integrale sunt acum comparabile cu castile deschise.

Avantaje casca bicicleta MTB full face

Avand o acoperire maxima in spate si in jurul partilor laterale, avand o protectie de barbie in partea din fata, castile MTB full face sunt concepute sa mentina capul dvs protejat chiar si in cazul unor accidente grave.

Avand si viziera, va protejeaza de insecte, praf, noroi si chiar pietre.

Rolul principal pe care o casca de bicicleta il are este acela de a oferi o protectie maxima a capului. Iar pentru coborarile dificile pe munte, o casca bicicleta MTB full face, fix acest lucru il ofera.

Progresele in tehnologia castilor de ciclism au facut ca siguranta sa fie primordiala, iar noile materiale si tehnologii aparute pe piata, cum ar fi castile cu sistem MIPS, ofera o mai mare protectie si siguranta pentru ciclistii montani.

Sistemul MIPS® – Multi-directional Impact Protection System oferă protectie impotriva impactului oblic. Permitand rotirea capului in interiorul castii, se disipeaza o parte din forta impactului, astfel incat intensitatea totala a impactului transmis la cap este redusa drastic.

Daca ar fi sa sumarizam o casca bicicleta MTB full face

  • ofera un nivel optim de siguranta chiar si in cazul unor accidentari grave, absorbind foarte bine socurile
  • protejeaza craniul, barbia si partea superioara a gatului
  • protejeaza complet fata, ochii si gura de praf, insecte, noroi sau alte resturi care pot aparea pe traseu
  • este perfecta atunci cand pedalati in conditii de frig

O casca bicicleta MTB full face este esentiala la fel ca si armura de protectie si genunchierele!

Trebuie sa va schimbati casca dupa o cazatura?

In cazul unei cazaturi va recomandam sa inlocuiti casca de bicicleta. In caz de cazatura spuma EPS din interior se poate deforma, iar performanta castii poate scadea. Dar, chiar daca nu ati avut vreun accident, retineti ca, chiar si cu o buna ingrijire, casca dvs va “imbatrani, si va fi necesar sa o schimbati dupa 2-5 ani.

O casca integrala este cea mai buna casca de bicicleta montana pentru a va proteja de inevitabilele accidente. La Planet Bike gasiti de cumparat casti MTB full face de la cele mai cunoscute marci, precum Fox, Leatt, Alpina, samd, in culori si marimi diferite, pentru toate buzunarele.

Nu stiti care este cea mai buna casca MTB full face pentru dvs? Contactati-ne!

CATEGORII PRODUSE