Leatt Manusi Dama MTB 1.0 GripR V22 Mov

159 lei

În stoc


Sterge
Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 602209023-X Acest produs face parte din: ,

Prima noastră mănușă de protecție fără impact și a doua ta piele.

Palma MicronGrip stabilește un nou standard pentru mănușile cu un bun raport calitate-preț.

Aceste mănuși de protecție fără impact sunt fabricate dintr-un material elastic, care este respirabil și se axează pe confort. Designul super subțire cu palmele MicronGrip este ușor și flexibil, în timp ce cusăturile FormFit pentru degete oferă un confort și o senzație superioară la ghidon în condiții de umezeală și uscăciune.
Sunt foarte rezistenți și au un ștergător de lentile/sudori și o funcție de ecran tactil pentru confortul dumneavoastră.
Aceste mănuși sunt garantate să impresioneze – încercați-le!

Informații suplimentare

Culoare

Marime Manusi

, , ,

Brand

Leatt

Leatt este o companie care produce echipamente de protectie pentru sportivi, in special pentru cei implicati in motociclism, ciclism si schi. Compania a fost fondata in 2001 de catre Dr. Chris Leatt, un neurochirurg sud-african care a fost motivat sa creeze echipamente de protectie mai bune dupa ce un prieten apropiat a murit in urma unui accident de motociclism. Leatt este cunoscuta in special pentru neck brace de protectie pentru gat, care ajuta la prevenirea leziunilor la nivelul coloanei cervicale in cazul unui impact puternic sau a unei cazaturi. Compania produce si alte echipamente de protectie, inclusiv genunchiere, cotiere, piept si imbracaminte de protectie.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Leatt Manusi Dama MTB 1.0 GripR V22 Mov”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Leatt Manusi Dama MTB 1.0 GripR V22 Mov