Leatt Manusi MTB 2.0 X-Flow S Coral

189 lei

În stoc


Sterge
Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 602209013-X Acest produs face parte din: ,

Ultimate Feel, plasă ventilată cu NanoGrip

Flux de aer și protecție maximă într-o mănușă ușoară și durabilă.

Fiind una dintre mănușile de bicicletă mai ușoare și mai minimaliste din linia noastră de produse, protecția este oferită de un sistem 3D Brush Guard microinjectat pe zona degetelor mici și a articulațiilor, care crește rezistența la abraziune a mănușii.

Designul super subțire este ușor și flexibil, în timp ce cusăturile FormFit pentru degete oferă un confort și o senzație superioară la ghidon în condiții de umezeală și uscăciune.
Încearcă-le dacă îți dorești mănuși super confortabile cu o notă de protecție!

Informații suplimentare

Culoare

Marime Manusi

, , ,

Brand

Leatt

Leatt este o companie care produce echipamente de protectie pentru sportivi, in special pentru cei implicati in motociclism, ciclism si schi. Compania a fost fondata in 2001 de catre Dr. Chris Leatt, un neurochirurg sud-african care a fost motivat sa creeze echipamente de protectie mai bune dupa ce un prieten apropiat a murit in urma unui accident de motociclism. Leatt este cunoscuta in special pentru neck brace de protectie pentru gat, care ajuta la prevenirea leziunilor la nivelul coloanei cervicale in cazul unui impact puternic sau a unei cazaturi. Compania produce si alte echipamente de protectie, inclusiv genunchiere, cotiere, piept si imbracaminte de protectie.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Leatt Manusi MTB 2.0 X-Flow S Coral”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Leatt Manusi MTB 2.0 X-Flow S Coral