SUNRACE

Sunrace este un brand taiwanez specializat in productia de componente pentru biciclete, inclusiv schimbatoare de viteze, lanturi, cassette, angrenaje si manete de schimbare a vitezelor. Compania a fost fondata in 1972 si este recunoscuta in intreaga lume pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale.

Sunrace produce o gama larga de componente pentru biciclete, pentru toate tipurile de biciclete, de la biciclete de munte si de sosea, la biciclete de oras si plimbare. Produsele sunt proiectate pentru a oferi performanta, fiabilitate si durabilitate pe termen lung, si sunt utilizate de ciclisti profesionisti si amatori din intreaga lume.

Sunrace utilizeaza tehnologii avansate si materiale de inalta calitate, cum ar fi aluminiul, titanul si carbonul, pentru a produce componente usoare si rezistente la solicitare. Compania a dezvoltat, de asemenea, propriile tehnologii, cum ar fi tehnologia “Hollow Pin” pentru lanturi, care reduce greutatea si creste performanta.

Sunrace este un brand recunoscut la nivel mondial si este preferat de multi ciclisti pentru calitatea, performanta si fiabilitatea componentelor sale pentru biciclete. Compania a castigat multiple premii pentru inovatie si design, si este un furnizor de incredere pentru echipamente de biciclete pentru amatori si profesionisti.

CATEGORII PRODUSE

0
COSUL TAU
  • No products in the cart.