Leatt Casca DBX 3.0 ENDURO V2 BRUSHED Forest

1.199 lei 1.020 lei (-15%)

În stoc (poate fi pre-comandat)


Sterge
Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 102000232-X Acest produs face parte din: ,

Cască de bicicletă Enduro cu sistem de protecție a creierului și curea de bărbie detașabilă
Cu toții ne prăbușim. Uneori rău, alteori mai rău! Există, totuși, o soluție care reduce la minimum riscul de rănire a capului și a creierului. Ia-ți cea mai bună cască pe care o poți găsi și care reduce atât rotația, cât și energia de impact asupra capului și creierului tău! Casca DBX 3.0 Enduro oferă protecție de clasă mondială cu tehnologia Turbine 360.
Turbinele realizate din material 3D care absoarbe energia sunt inserate în cască. Această tehnologie are două avantaje principale, și anume reducerea accelerației de rotație la nivelul capului și creierului și absorbția energiei de impact la nivelul comoției. Noul nostru design, lider de piață, căștile DBX 3.0 Enduro sunt concepute pentru a vă ajuta să treceți de la coborâre la urcare fără a fi nevoie să schimbați căștile.
Fabricată dintr-o carcasă exterioară din policarbonat, este ușoară și, diferențiator cheie, este echipată cu protecție detașabilă pentru bărbie.
De asemenea, casca este super aerisită – chiar și la viteze foarte mici, cele 23 de orificii de aerisire funcționează bine. Casca este echipată cu o vizieră cu funcție de rupere care asigură reducerea rotației în caz de accident. Pentru confortul dumneavoastră, aceasta are o cataramă Fidlock® personalizată și se potrivește perfect cu sistemul de hidratare.

Informații suplimentare

Culoare

Marime

Brand

Leatt

Leatt este o companie care produce echipamente de protectie pentru sportivi, in special pentru cei implicati in motociclism, ciclism si schi. Compania a fost fondata in 2001 de catre Dr. Chris Leatt, un neurochirurg sud-african care a fost motivat sa creeze echipamente de protectie mai bune dupa ce un prieten apropiat a murit in urma unui accident de motociclism. Leatt este cunoscuta in special pentru neck brace de protectie pentru gat, care ajuta la prevenirea leziunilor la nivelul coloanei cervicale in cazul unui impact puternic sau a unei cazaturi. Compania produce si alte echipamente de protectie, inclusiv genunchiere, cotiere, piept si imbracaminte de protectie.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Leatt Casca DBX 3.0 ENDURO V2 BRUSHED Forest”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Leatt Casca DBX 3.0 ENDURO V2 BRUSHED Forest

1.199 lei 1.020 lei (-15%)

Adauga in cos