Ergon

Ergon este un brand german specializat in productia de componente si accesorii pentru biciclete, precum si pentru imbunatatirea confortului si performantei ciclistilor. Fondata in 2004, compania Ergon este cunoscuta pentru designul ergonomic si inovator al produselor sale.

Ergon produce o gama larga de produse, inclusiv ghidonuri, sa, pedale, manere pentru ghidon, genti pentru biciclete si multe altele. Toate produsele Ergon sunt concepute pentru a imbunatati confortul si performanta ciclistilor, prin utilizarea unor materiale de calitate si tehnologii avansate.

Ghidonurile Ergon, de exemplu, sunt proiectate pentru a reduce tensiunea si oboseala mainilor si bratelor, prin plasarea manerelor intr-o pozitie ergonomica si confortabila. Seile Ergon sunt concepute pentru a oferi suport si confort in timpul pedalarii, cu tehnologii avansate de amortizare a socurilor si de ventilatie.

Ergon colaboreaza cu unii dintre cei mai buni ciclisti si specialisti in design ergonomic pentru a crea produse care sa satisfaca nevoile ciclistilor de toate nivelele.

CATEGORII PRODUSE

0
COSUL TAU
  • No products in the cart.