Ochelari MTB FOX VUE STRAY [FLO YLW]

559 lei

În stoc

Cumpara acest produs si beneficiezi de livrare gratuita la comanda ta.
Marime

Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 25826-130-OS Acest produs face parte din: , Tags: ,

SEE MORE WITH PRO-LEVEL VUE DIRT BIKE GOGGLE

The Vue Stray Goggles ensure the widest field of view possible and reduces distractions from the side. It features a pre-curved, injection-molded polycarbonate lens for distortion-free optical clarity and increased impact resistance.

For lens swapping and removal, the Vue Goggles use our TruLock system. The system’s turn-to-release tabs allow you to change lenses in seconds. Rounding out these pro-level goggles are a 45 mm strap, a high-flow venting system, and a 3-layer foam to keep sweat out of your eyes.

Informații suplimentare

Marime

Brand

Fox

Fox Racing este o companie americana specializata in productia de echipamente si imbracaminte pentru sporturile cu motor si ciclism. Compania a fost infiintata in 1974 si si-a inceput activitatea prin productia de imbracaminte pentru motocros. De-a lungul anilor, portofoliul de produse al companiei s-a extins si include acum o gama larga de produse pentru sporturi cu motor si ciclism. Fox Racing produce echipamente si imbracaminte pentru sporturi cu motor, inclusiv motocros, ATV, snowmobile si sporturi cu motor pe apa. Compania produce, de asemenea, echipamente si imbracaminte pentru ciclism, inclusiv casca, ochelari, manusi, maieuri si pantaloni. Produsele Fox Racing sunt cunoscute pentru designul lor inovator, performanta excelenta si calitatea superioara. Compania utilizeaza cele mai noi tehnologii si materiale pentru a produce echipamente si imbracaminte de inalta performanta care sa satisfaca nevoile sportivilor de toate nivelurile. In plus, Fox Racing este cunoscuta pentru implicarea sa in industria sporturilor cu motor si ciclism. Compania sustine activitati si evenimente sportive si lucreaza indeaproape cu sportivii pentru a dezvolta si imbunatati produsele sale. Fox Racing este de asemenea implicata in programe de caritate si sponsorizeaza organizatii care promoveaza stilul de viata activ si sanatos.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Ochelari MTB FOX VUE STRAY [FLO YLW]”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Ochelari MTB FOX VUE STRAY [FLO YLW]