Ochelari Accuri 2 Sand 50020-00001

369 lei

În stoc

Cumpara acest produs si beneficiezi de livrare gratuita la comanda ta.
Tip Lentila

Tip Produs

• Ochelarii de protecție Accuri 2® Sand OTG. Completați cu o lentilă fotocromică sensibilă la lumină. Este un accesoriu indispensabil pentru a străbate deșertul larg deschis pe motocicletă, ATV sau UTV. O vedere clară este imperativă pentru a vă asigura siguranța în marele deșert. Caracteristicile de performanță îmbunătățite blochează cele mai mici particule de praf în cele mai solicitante condiții, permițându-vă să vă concentrați asupra distracției.
• Spumă: Spumă cu trei straturi de gestionare a umidității.
• Cadru: Construit din uretan flexibil, dar durabil.
• Lentile: Este echipată cu lentile din policarbonat anti-ceață, rezistente la zgârieturi, pentru o vedere neafectată. Împărtășește aceeași formă de lentilă în toată linia de produse.
• Fixarea lentilelor: Sistem de fixare a lentilelor cu 9 pini. Cel mai mare număr de puncte de retenție din industrie asigură o fixare sigură.
• Curea: Cureaua supradimensionată de 45 mm, acoperită cu silicon, vă menține ochelarii nemișcați.
• Simplicitate: Racecraft 2/Accuri 2/Strata 2 utilizează aceleași lentile și dispozitive de rupere.

BASE COLOR Black
COLOR/FINISH Black
DISPLAY COLOR/FINISH Black
DISPLAY LENS COLOR/FINISH Smoke
FOAM CONSTRUCTION Closed Cell Foam| Triple Layer
GENDER Unisex
LENS COLOR/FINISH Smoke
MATERIAL Urethane
MODEL Accuri 2 Sand
PRODUCT NAME Goggles
SIZE One Size
TEAR-OFF’S Compatible
UNITS Each

Informații suplimentare

Tip Lentila

Tip Produs

Brand

100%

100% este o companie americana producatoare de accesorii pentru biciclete si motociclete. Aceasta a fost fondata in 1982 si isi are sediul in San Diego, California. Compania 100% produce o gama larga de produse pentru biciclete, inclusiv ochelari de protectie, masti, manere pentru ghidon, protectii pentru cadru si alte accesorii utile. De asemenea, 100% produce o gama de accesorii pentru motociclete, inclusiv ochelari de protectie si alte produse de protectie. 100% se concentreaza pe producerea de produse de inalta calitate si inovatoare, care sunt utilizate de catre ciclisti si motociclisti profesionisti si amatori deopotriva. Compania este bine cunoscuta pentru ochelarii sai de protectie, care sunt apreciati pentru designul lor avansat, calitatea lentilelor si protectia pe care o ofera ochilor utilizatorului.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Ochelari Accuri 2 Sand 50020-00001”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Ochelari Accuri 2 Sand 50020-00001