SQlab

SQlab este un brand german specializat in productia de sei de bicicleta, ghidoane si alte componente pentru biciclete. Compania a fost infiintata in anul 2001 si este cunoscuta pentru inovatia sa in designul ergonomic si imbunatatirea confortului si performantei ciclistilor.

Brandul SQlab ofera o gama larga de sei pentru biciclete, care sunt proiectate pentru a se potrivi anatomiei ciclistilor si pentru a imbunatati confortul si performanta acestora. De asemenea, SQlab produce ghidoane, tije de sa si alte componente ergonomice pentru biciclete, care ajuta la reducerea oboselii si disconfortului in timpul mersului pe bicicleta.

Compania SQlab investeste in cercetare si dezvoltare pentru a dezvolta noi tehnologii care imbunatatesc performanta si confortul ciclistilor. De exemplu, SQlab a dezvoltat un sistem de masurare a presiunii pe sa, care ajuta ciclistii sa gaseasca sei potriviti anatomiei lor si sa imbunatateasca confortul in timpul pedalarii.

Brandul SQlab este popular printre ciclisti si este utilizat in diverse discipline de ciclism, inclusiv ciclismul de agrement, cursier, MTB, trekking si alte tipuri de ciclism. Compania este recunoscuta pentru inovatia sa si pentru angajamentul sau fata de designul ergonomic si imbunatatirea confortului si performantei ciclistilor.

CATEGORII PRODUSE

0
COSUL TAU
  • No products in the cart.