Aragon

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Aragon Bike este un brand de biciclete care face parte din portofoliul companiei spaniole Orbea. Compania a fost fondata in 2012 si este specializata in productia de biciclete de munte, biciclete pentru copii si biciclete electrice.

Bicicletele Aragon sunt proiectate si dezvoltate in Spania, cu accent pe calitatea constructiei si pe performanta. Gama de biciclete Aragon include biciclete de munte hardtail si full suspension, biciclete pentru copii si biciclete electrice. Acestea sunt construite pentru a face fata conditiilor dificile de munte si pentru a oferi o experienta de mers cu bicicleta confortabila si sigura.

Aragon Bike se concentreaza pe tehnologia avansata si pe designul modern, cu biciclete care folosesc componente de inalta calitate, cum ar fi suspensii RockShox si Shimano. Compania utilizeaza tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul Boost, care imbunatateste rigiditatea si manevrabilitatea bicicletelor de munte.

Compania Orbea, care detine marca Aragon Bike, este cunoscuta pentru productia de biciclete de calitate superioara si a castigat multiple premii pentru design si inovatie.

CATEGORII PRODUSE

0
COSUL TAU
  • No products in the cart.