MAGURA ROTOR/DISC FRANA MDR-P

264 lei

În stoc


Sterge
Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 270193X Categorie:

The MDR-P brake rotor delivers a constant braking effect even under permanently high loads. The patented Dovetail Interlink technology, a special gearing of the outer and inner ring, enables additional support on the inner ring when the outer ring expands thermally. This means that the torque is transmitted not only via the rivets, but over the entire surface. This ensures increased rigidity and direct heat dissipation under continuous load. The right brake pad for your Magura MT is also included in the selection of brake pads.

Manufacturer’s Notice:
Do not use brake rotor with center lock adapter! Use only original brake pads and Royal Blood by Magura, otherwise the warranty will expire.

Informații suplimentare

Marime

, ,

Brand

Magura

Magura este un brand german de componente pentru biciclete, specializat in productia de frane hidraulice si suspensii pentru biciclete. Compania a fost fondata in 1893 si este cunoscuta in intreaga lume pentru calitatea si performanta produselor sale. Magura produce o gama larga de componente pentru biciclete, inclusiv frane hidraulice de disc si v-brake, suspensii si manete de frana. Produsele companiei sunt proiectate pentru a oferi performante excelente si fiabilitate pe termen lung, si sunt utilizate de ciclisti profesionisti si amatori din intreaga lume. Magura utilizeaza tehnologii avansate si materiale de inalta calitate, cum ar fi aluminiu, titan si carbon, pentru a produce componente usoare si rezistente la solicitare. Compania a dezvoltat, de asemenea, propriile tehnologii, cum ar fi tehnologia "Carbotecture", care utilizeaza o combinatie de carbon si material plastic pentru a produce carcase de frana usoare si rigide. Magura este un brand recunoscut la nivel mondial si este preferat de multi ciclisti pentru calitatea si performanta componentelor sale pentru biciclete. Compania a castigat multiple premii pentru inovatie si design, si este un furnizor de incredere pentru echipamente de biciclete pentru amatori si profesionisti.
Fii primul care scrie o recenzie despre “MAGURA ROTOR/DISC FRANA MDR-P”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

MAGURA ROTOR/DISC FRANA MDR-P