LEATT Rucsac Hidratare Core 1.5 DUNE

539 lei

În stoc

Cumpara acest produs si beneficiezi de livrare gratuita la comanda ta.
Culoare

Marime

Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 702220040 Acest produs face parte din: , Tag:

ULTRA-LIGHTWEIGHT LOW GRAVITY WAIST FIT

If you are looking for a Lightweight, durable Hidratare solution to wear around your waist the Hidratare Core will be just what you are looking for. Includes a 1.5lt bladder and bite valve, there is also a magnetic catcher that comes with the feed tube, so it stays in place. 3.lt’s of cargo storage will give you enough room for the essentials with extra pockets on the waist belt. 

AirLine back ventilation ensures sweat is kept to a minimum, there are even 2 foldable bottle mesh compartments, and one size fits all! 

If you are looking for larger tool capacity take a look at the 1.5 Hidratare MTB Mountain Lite backpack

Informații suplimentare

Culoare

Marime

Brand

Leatt

Leatt este o companie care produce echipamente de protectie pentru sportivi, in special pentru cei implicati in motociclism, ciclism si schi. Compania a fost fondata in 2001 de catre Dr. Chris Leatt, un neurochirurg sud-african care a fost motivat sa creeze echipamente de protectie mai bune dupa ce un prieten apropiat a murit in urma unui accident de motociclism. Leatt este cunoscuta in special pentru neck brace de protectie pentru gat, care ajuta la prevenirea leziunilor la nivelul coloanei cervicale in cazul unui impact puternic sau a unei cazaturi. Compania produce si alte echipamente de protectie, inclusiv genunchiere, cotiere, piept si imbracaminte de protectie.
Fii primul care scrie o recenzie despre “LEATT Rucsac Hidratare Core 1.5 DUNE”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

LEATT Rucsac Hidratare Core 1.5 DUNE

539 lei