Leatt Casca Enduro 3.0 V22 Steel

1.299 lei 1.104 lei (-15%)

În stoc (poate fi pre-comandat)


Sterge
Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 102207062-X Acest produs face parte din: ,

CASCĂ CU BARĂ DE BĂRBIE DETAȘABILĂ CU PROTECȚIE PENTRU CAP ȘI CREIER

Un best-seller absolut! Casca Leatt MTB 3.0 este apreciată de rideri pentru confortul și nivelul ridicat de protecție.

Un design de top cu bară de bărbie detașabilă, casca noastră de enduro este proiectată pentru a oferi o protecție și o ventilație excelentă, indiferent dacă pedalezi în urcare sau te înțepi pe traseu. Îți va plăcea și catarama magnetică Fidlock convenabilă.

Fabricată dintr-o carcasă exterioară Polymer Compound, este ușoară și super ventilată – chiar și la viteze foarte mici, cele 23 de orificii de aerisire vă mențin capul răcoros.

Cu toții ne prăbușim. Uneori tare, iar alteori și mai tare! Există totuși o soluție pentru a minimiza riscul unei leziuni la nivelul capului și creierului – du-te și ia-ți cea mai bună cască pe care o poți găsi și care reduce atât accelerația de rotație, cât și forțele de energie de impact la nivelul contuziei la nivelul capului și creierului tău!
Așadar, data viitoare când vă accidentați, aveți grijă să fiți protejat de cea mai bună cască!

Informații suplimentare

Culoare

Marime Casca

Brand

Leatt

Leatt este o companie care produce echipamente de protectie pentru sportivi, in special pentru cei implicati in motociclism, ciclism si schi. Compania a fost fondata in 2001 de catre Dr. Chris Leatt, un neurochirurg sud-african care a fost motivat sa creeze echipamente de protectie mai bune dupa ce un prieten apropiat a murit in urma unui accident de motociclism. Leatt este cunoscuta in special pentru neck brace de protectie pentru gat, care ajuta la prevenirea leziunilor la nivelul coloanei cervicale in cazul unui impact puternic sau a unei cazaturi. Compania produce si alte echipamente de protectie, inclusiv genunchiere, cotiere, piept si imbracaminte de protectie.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Leatt Casca Enduro 3.0 V22 Steel”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Leatt Casca Enduro 3.0 V22 Steel

1.299 lei 1.104 lei (-15%)

Adauga in cos