Leatt Casca AllMtn 3.0 V22 Blk

829 lei From: 663 lei (-20%)

În stoc


Sterge
Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 1022070650-X Categorie:

PROTECȚIE A CAPULUI ȘI A CREIERULUI PENTRU TOATE TIPURILE DE TRASEE

Cea mai confortabilă cască all mountain cu tehnologie de protecție a capului și a creierului pe care banii o pot cumpăra!

Acoperirea de protecție a capului și tehnologia de reducere a rotației creierului/contuzii este un must-have atunci când plimbarea ta nu a mers conform planului.

Există o opțiune pentru a minimiza riscul de rănire a capului și a creierului – și aceasta este să mergi și să îți iei cea mai bună cască pe care o poți găsi și care reduce atât rotația, cât și energia de impact la nivelul capului și creierului tău! Casca Leatt
3.0 are o cochilie posterioară mai joasă, decât fratele său de traseu, casca 2.0, oferind o protecție mai mare pentru riderii mai rapizi și mai agresivi.
Căștile noastre dispun de tehnologia 360 ̊ Turbine Technology, casca este căptușită cu turbine care sunt
360 ̊ discuri în mișcare construite dintr-o formă și un material care absoarbe energia, această tehnologie are două avantaje exclusive, și anume reducerea accelerației de rotație la nivelul capului și al creierului și absorbția energiei la impact la nivelul comoției.

Casca dispune de o ventilație maximizată cu 18 orificii de aerisire, care este eficientă chiar și atunci când pedalați la o viteză redusă. De asemenea, casca MTB 3.0 este dotată cu o cataramă magnetică Fidlock®, pe care o adorăm!
Dacă trebuie să luați traseul cu capul înainte, atunci aceasta este casca pe care o doriți.

Informații suplimentare

Marime

, ,

Culoare

Material

Brand

Leatt

Leatt este o companie care produce echipamente de protectie pentru sportivi, in special pentru cei implicati in motociclism, ciclism si schi. Compania a fost fondata in 2001 de catre Dr. Chris Leatt, un neurochirurg sud-african care a fost motivat sa creeze echipamente de protectie mai bune dupa ce un prieten apropiat a murit in urma unui accident de motociclism. Leatt este cunoscuta in special pentru neck brace de protectie pentru gat, care ajuta la prevenirea leziunilor la nivelul coloanei cervicale in cazul unui impact puternic sau a unei cazaturi. Compania produce si alte echipamente de protectie, inclusiv genunchiere, cotiere, piept si imbracaminte de protectie.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Leatt Casca AllMtn 3.0 V22 Blk”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Leatt Casca AllMtn 3.0 V22 Blk

829 lei From: 663 lei (-20%)

Adauga in cos