Fox Ochelari Vue Dvide Spark Jade

599 lei

În stoc

Cumpara acest produs si beneficiezi de livrare gratuita la comanda ta.
Culoare

Marime

Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: 28836-167-OS Acest produs face parte din: ,

VedețI mai mult cu ochelarii de protecție pentru biciclete de teren vue de nivel profesionist
Ochelarii vue dvide spark goggles asigură cel mai larg câmp vizual posibil șI reduc distragerile din lateral. Acestea dispun de o lentilă din policarbonat pre-curbată, turnată prin injecție, pentru o claritate optică fără distorsiuni șI o rezistență sporită la impact.

Pentru schimbarea șI îndepărtarea lentilelor, ochelarii vue goggles folosesc sistemul nostru trulock. Filele de rotire-eliberare ale sistemului vă permit să schimbațI lentilele în câteva secunde. Completează acești ochelari de nivel profesional o curea de 45 mm, un sistem de ventilație cu flux mare șI o spumă în 3 straturi pentru a ține transpirația departe de ochi.

Informații suplimentare

Culoare

Marime

Brand

Fox

Fox Racing este o companie americana specializata in productia de echipamente si imbracaminte pentru sporturile cu motor si ciclism. Compania a fost infiintata in 1974 si si-a inceput activitatea prin productia de imbracaminte pentru motocros. De-a lungul anilor, portofoliul de produse al companiei s-a extins si include acum o gama larga de produse pentru sporturi cu motor si ciclism. Fox Racing produce echipamente si imbracaminte pentru sporturi cu motor, inclusiv motocros, ATV, snowmobile si sporturi cu motor pe apa. Compania produce, de asemenea, echipamente si imbracaminte pentru ciclism, inclusiv casca, ochelari, manusi, maieuri si pantaloni. Produsele Fox Racing sunt cunoscute pentru designul lor inovator, performanta excelenta si calitatea superioara. Compania utilizeaza cele mai noi tehnologii si materiale pentru a produce echipamente si imbracaminte de inalta performanta care sa satisfaca nevoile sportivilor de toate nivelurile. In plus, Fox Racing este cunoscuta pentru implicarea sa in industria sporturilor cu motor si ciclism. Compania sustine activitati si evenimente sportive si lucreaza indeaproape cu sportivii pentru a dezvolta si imbunatati produsele sale. Fox Racing este de asemenea implicata in programe de caritate si sponsorizeaza organizatii care promoveaza stilul de viata activ si sanatos.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Fox Ochelari Vue Dvide Spark Jade”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Fox Ochelari Vue Dvide Spark Jade