Ne mutam intr-o locatie noua! Timp de cateva zile, comenzile online vor inregistra usoare intarzieri, dar va asiguram ca vom face tot posibilul sa procesam comenzile in ordinea primirii lor. Suntem entuziasmati sa va primim in noua noastra locatie si va asteptam cu drag! Va multumim pentru intelegere si rabdare!
52Produse afisate
Vezi:
Filtre

Bicicleta electrica

Sunteti in cautarea unei biciclete electrice sau a unor piese pentru E-bike?

La Planet Bike veti gasi tot ce aveti nevoie.

O bicicleta electrica nu este cu mult diferita fata de o bicicleta obisnuita, deci va fi usor sa faceti cea mai buna alegere.

Singura diferenta este echiparea bicicletei cu un motor si o baterie, ce va ajuta prin asistarea la pedalare, indiferent de tipul si conditiile de drum.

Cat de calitative sunt bicicletele electrice?

Producatorii de biciclete electrice mentin calitatea si siguranta cand vine vorba de fabricarea unor astfel de biciclete.

Motoarele sunt produse de firme renumite, precum Bosch, Shimano, Yamaha etc..

Toate aceste biciclete, dar si piesele pentru ele, le poti gasi la Planet Bike.

Ce beneficii va ofera o bicicleta electrica?

  • eficienta pe orice tip de traseu
  • accesibilitate ridicata la pedalat
  • usurita in utilizarea bicicletei electrice
  • reprezinta un mod de transport eco-friendly
  • costurile de intretinere sunt mici

Cum functioneaza o bicicleta electrica?

Toate bicicletele electrice moderne utilizeaza sisteme foarte asemanatoare pentru a oferi asistenta sporita la pedalare.

Acestea sisteme pot fi fie sub forma unui motor montat pe butuc, fie montat pe suportul pedalier. Senzorii inregistreaza momentul in care pedalam, iar energia este furnizata de motoare.

Ce tipuri de biciclete electrice puteti gasi?

In functie de terenul pe care urmeaza sa va deplasati si de anumite functionalizati specifice, pe piata gasiti, in momentul de fata, biciclete electrice de munte, biciclete electrice fat bike, biciclete electrice de oras, ebike trekking.

Cautati o bicicleta electrica?

La Planet Bike gasiti o gama varianta de biciclete electrice, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Fie ca doriti o bicicleta Full-Suspension sau una Hardtail, bicicletele electrice oferite de noi sunt ideale atunci cand doriti sa pedalati un numar mai mare de kilometri, depunand un efort mai redus .

Bicicleta electrica MTB este o optiune optima daca iubiti pedalatul pe terenuri accidentate de munte. Aceasta are ca scop sa usureze pedalarea la urcare, facand traseul mai putin obositor si oferind astfel o iesire mult mai placuta si mai distractiva.

Bicicletele electrice de oras ofera posibilitatea de a te deplasa prin mediul urban cu mult mai multa usurinta si , fara a ajunge obosit la destinatie.

Baterie bicicleta electrica

Poate una dintre cele mai importante componente la o ebike este bateria.

Autonomia bateriei este unul dintre cele mai importante criterii atunci cand alegeti o bicicleta electrica si trebuie aleasa si in functie de cat mergeti, dar si de stiluri si traseele abordate.

Cautati bicicleta electrica dama? Doriti o bicicleta electrica pentru barbati?

Contactati-ne pentru a va oferi bicicleta perfecta pentru dumneavoastra!

CATEGORII PRODUSE