Cadru Orbea TERRA OMR

În stoc


Sterge
Card de cumpărături acceptat pentru plată. Rate egale, fără dobândă.Vezi detalii
plata-in-rate
ID: TERRA_OMR_FRAME Acest produs face parte din: ,

Cadru Orbea Terra carbon OMR Disc, construcție monococă, HS 1,5, PF30, compatibil cu powermetrul, Axle Thru 12mm x 142mm spate, filet M12x2 P1, traseu intern pentru cabluri, cutie de service LOCKR.
Furcă Orbea Terra ICR Orbea Terra ICR, full carbon, compatibilă cu headtube tappered 1-1/8 – 1,5, Thru axle 12x100mm, filet M12x2 P1
Cuvete FSA 1-1/2 cupa integrată din aluminiu.
Pipă OC Road Performance RP10, -8º
Orbea Thru Axle 12x100mm M12x2 P1 Solid
Axul roții spate Orbea Thru Axle 12x142mm M12x2 P1 Solid filetat interior
de depozitare

Informații suplimentare

Tip Bicicleta

Material

Tip Cadru

Culoare

, ,

Brand

Orbea

Orbea este o companie spaniola specializata in productia de biciclete si componente pentru biciclete. Compania a fost infiintata in 1840 si are sediul in orasul Basque Country din Spania. De-a lungul anilor, Orbea a devenit unul dintre cei mai importanti producatori de biciclete din lume, fiind cunoscuta pentru calitatea superioara si inovatia produselor sale. Orbea produce o gama larga de biciclete, inclusiv biciclete de sosea, biciclete de munte, biciclete pentru triatlon si biciclete pentru copii. In plus, compania produce si componente pentru biciclete, inclusiv sa, furci de suspensie, jante si multe altele. Produsele Orbea sunt cunoscute pentru designul lor inovator, performanta excelenta si calitatea superioara. Compania utilizeaza cele mai noi tehnologii si materiale pentru a produce biciclete si componente de inalta performanta care sa satisfaca nevoile ciclistilor de toate nivelurile. Orbea este, de asemenea, cunoscuta pentru angajamentul sau fata de mediu si sustenabilitate. Compania utilizeaza materiale si procese prietenoase cu mediul pentru a reduce impactul asupra mediului si pentru a produce biciclete si componente durabile si fiabile.
Fii primul care scrie o recenzie despre “Cadru Orbea TERRA OMR”

Pareri

Nu exista inca recenzii.

CATEGORII PRODUSE

Cadru Orbea TERRA OMR